Виктория представи последната композиция от дебютния й албум a little dramatic. Growing Up

...
Виктория представи последната композиция от дебютния й албум a little dramatic. Growing Up
Коментари Харесай

Гласувайте за песента на България за Евровизия

Виктория представи последната композиция от дебютния й албум " a little dramatic ".  " Growing Up is Getting Old " е мелодична и красива балада, разказваща за това по какъв начин от време на време не желаеме да пораснем и е финалното предложение от певицата за ария за Евровизия 2021. 



От 19 февруари ще бъде дейна особено основаната платформа , където музикални почитатели от целия свят ще оказват помощ на Виктория и екипа ѝ да изберат песента, която ще прозвучи за България на най-голямата музикална конкуренция в света.

Виктория споделя за песента: " Growing Up is Getting Old ” е доста персонална ария за мен. Може да пораснеш като човек по доста разнообразни способи. Понякога да се върнеш към корените си, към мястото, къде се чувстваш най-сигурен и себе си, и към хората, които обичаш, е методът да намериш своето предопределение в живота. Това е и моята история. Когато чувам тази ария, си мисля за моя татко, моята майка, сестра ми, приятелите ми. Хората, които са всичко за мен ".

" Growing Up is Getting Old "  е дело на Виктория и екип от шведски композитори и музикални продуценти: Мая Налани, Хелена Ларсон и Оливър Бьорквал. За процеса по написването на песента българката описа: " Това е една от първите песни, в които участвах като създател на музика и текст. Създадохме я още през лятото на 2019-а. Песента се роди от една моя концепция - за тази фраза " growing up is getting old ". След това с Мая, Хелена и Оливър изградихме песента към нея и считам, че се получи една доста красива комбинация. Това, което отличава песента, е потреблението на живи принадлежности. Надявам се, че хората ще се влюбят в тази ария ".

През последните пет дни Виктория разгласява " ", " ", " ", " ", " ", а през ноември 2020 година беше премиерата на " ". Всяка една от изброените песни може да показа България пред близо 200 милиона фенове на най-голямата музикална сцена в Европа. Виктория и екипът й приканват музикалните почитатели да споделят мнението си за композициите, с цел да оказват помощ в избора на ария. Всеки може да остави коментар в специално основаната платформа  до 1 март. Виктория акцентира, че всяко изпратено мнение е извънредно скъпо и ще бъде взето под внимание.

Двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2021 ще бъдат излъчени онлайн от Ротердам на 18, 20 и 22 май от 22:00 часа по Българска национална телевизия 1. Виктория ще вземе присъединяване във втория полуфинал на 20 май.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР